Vi bygger hus

Følg med på husbyggingen vår. Første spadetak ble tatt 3 des 2010.

mandag 26. september 2011

Nå er det like før...


Nå er det like før vi skal flytte inn, og det er MYE som gjenstår enda :)  Vi må nok sikkert ha en mellomlanding hos svigers i noen dager, men det blir bare koselig i tilfelle.
Under kommer et bilderas fra leiligheten. Her gjenstår dører, lister, kjøkken og en del elektrisk.

Godt med litt hjelp :)Det begynner å ta form oppe i huset også der vi skal bo, det skal legges parkett, lister, dører, baderomsmøbler og elektrisk.. og så er det sånne smådetaljer som trapp og kjøkken som lar vente på seg ;) Ja ja..Det er vår egen feil,  vi har ventet leeenge, så litt lenger tåler vi, men vi skal altså levere fra oss leiligheten på lørdag.Jeg trenger vel ikke akkurat påpeke at disse bildene ikke er redigert ;) All tid går til hus, barn og jobb, men tenkte at det er nok noen av våre venner og familie som lurer på hvordan vi ligger an nå mot slutten. Sånn ser det altså ut 5 dager før vi skal flytte inn. Herlig! Men nå ser vi lyset i tunellen... selv om det sikkert bare er en arbeidslampe :)

6 kommentarer:

 1. Så utrolig spennende! Ser veldig bra ut, gleder meg til å følge med videre =))

  SvarSlett
 2. Herligland så flott:D Nydelige farger og tapeter. Gangen så skikkelig flott ut:D Gleder meg til å se hvordan alt blir etterhvert!

  SvarSlett
 3. Så kjekt å finne en kjekk byggeblogg! Vi starter straks å bygge selv, og det er veldig inspirerende å lese her på bloggen din, legger meg til som følger :=)

  SvarSlett
 4. Tusen takk for hyggelige meldinger :) vi gleder oss kjempe mye til å flytte inn selv om vi har det veldig behagelig hos svigers ;) ja jeg tror det blir flott til slutt. Har lagt ut leiligheten på Finn.no uten bilder og etterspørselen er større enn forventet, så det er kjekt. Lykke til med byggingen til dere som skal begynne nå, det er en slitsom, men knallkjekk opplevelse, og jeg håper dere får være like heldige som vi har vært med alt. Jeg er sjeleglad for at vi snart er "ferdig" :) ha en fantastisk dag i regnet alle sammen. Er glad vi har tak over hodet! Hilsen Maria

  SvarSlett
 5. Hei! Så bra det ser ut.. Gleder meg til å komme en tur snart.. Ser vi har lik tapet.. Den grå:) den e bare knall fin syns eg;-) gleder meg t å se kor du varden henne, klarte ikke resonere meg frem td på bildene.

  Bjørg

  SvarSlett
 6. Takk for i dag Bjørg :) Det var koselig i 1 års dag til Liam, og jeg gleder meg enda mer til fredag. Tapeten har vi i gangen på den veggen mellom gangen og stuen. Det ble kjempefint, og ser bedre ut enn på bildet. I helgen har svigerfar og KP satt sammen kjøkkenskapene som skal monteres nå i begynnelsen av uken, og i morgen kommer trappen. Jeg gleder meg veldig til det!! Ha en fin uke så snakkes vi snart :) Maria

  SvarSlett