Vi bygger hus

Følg med på husbyggingen vår. Første spadetak ble tatt 3 des 2010.

torsdag 27. oktober 2011

Trapp i hus

Vår flotte trapp har ankommet :)
Jeg må si at vi er ganske så fornøyde med resultatet. Jeg kjente litt på nervene når jeg satt i bilen på vei opp til huset, for vi hadde jo bare sett en liten tegning som ikke ga særlig godt inntrykk av hvordan sluttresultatet ville bli, men det var lite grunn til bekymring.
Trappen skal kles igjen med gipsvegg som males grå slik resten av gangen er, men det er nesten litt synd, for den var jo flott under også. Et skikkelig solid møbel. Det er altså oljet eikeparkett i trinnene og håndrekken er også oljet eik.Det som ikke viser på disse bildene er at det er rekkverk oppe også, så det blir et mini galleri på vei inn mot KP sitt kontor. Det er montert siden disse bildene ble tatt.
Trapp til kjelleren.

Trappen er levert av Trapperingen og laget av Helevig & Skaara AS.

Her kommer det dør i veggen. Trappen videre ned til kjelleren er en helt ordinær lakket furutrapp, men den var finere enn jeg hadde trodd. Det er godt vi er fornøyd, for dette var ingen billig fornøyelse, men er det første du ser når du kommer inn døren og det største og flotteste møbelet i huset, så det er verd å spandere litt ekstra.

3 kommentarer:

 1. Skjønner godt du var spent, men dette ble jo superlekkert. Det er alltid fint med noe nytt, og trappen skal jo vare i noen år. Så da er det bra at dere ble fornøyd.

  God helg.

  SvarSlett
 2. Utrolig stilig trapp:)

  SvarSlett
 3. Hei, kan jeg spørre hvor mye dere betalte i den trappen og hva den heter? :-)

  Hilsen Anette S.

  SvarSlett