Vi bygger hus

Følg med på husbyggingen vår. Første spadetak ble tatt 3 des 2010.

lørdag 25. juni 2011

Solgt!

Nå har vi solgt leiligheten og er kjempe fornøyd! Vi har inngått avtale med hun som bor i leiligheten over oss om at hun overtar vår 1 oktober. Vi valgte å gå delvis utenom megler, så nå slipper vi visninger og alt stresset det medfører. Penger sparer vi også på å gjøre det selv. Vi må ha forsikring og betale for at papirarbeidet blir gjort skikkelig. Begge parter er fornøyde med avtalen, og ingenting er bedre enn det. Så vi feiret med en fantastisk god biff middag og en herlig rose vin. Ang biffmiddagen så må jeg bare si at de kronene en legger i for å kjøpe den i ferskvaredisken hos slakteren er SÅ verd det. Nå er det ingen vei tilbake til Coop Mega biff. Et helt annet måltid!!!

Har kjøpt litt småting i det siste som skal passe fint inn i nye huset. Kom over denne plast matten fra Pappelina til -30% som nå pynter så fint opp i inngangen vår.

Hvor blir sommeren av da? I går gikk jeg rett og slett til innkjøp av nye støvler til Hannah... Det var jo nesten litt trist å innse at det var behov for de, men de var jo kjempefine, og mottakeren var meget fornøyd med den fine fargen.

De har allerede vært på prøvetur i skogen i går før sengetid, men de var for fine til å få jord på i følge Hannah, så det endte opp at jeg fikk en ekstra passasjer på skuldrene :) Utspekulert kaller vi det...

 
Jeg nevnte tidligere at vi ikke skulle ha hvite vegger...De blir grå i oppholdsrommene, så får vi se hva vi velger på soverommene, Kan ikke ha hele huset grått, det kan bli litt vel dystert. Gangen blir koksgrå S 7000-N, Stuen en lysere grå S 4500-N og kjøkkenet er ikke avklart enda, men har fått forslag på S 2500-N. Er ikke kjempe fornøyd med den fargen, så vi får kikke etter noe annet. Selve kjøkken innredningen, dørene og alt listverket er hvitt, så jeg tror det blir en veldig fin kontrast. Litt som på dette bildet som jeg har lånt i fra tomineshjem som er en veldig vakker og inspirerende blogg.Vi fikk en del parkett prøver i går som nå ligger utover stuen i håp
om at vi kanskje endelig skal klare å bestemme oss for noe...


Olea har fått flytte inn fra regnværet, selv om hun ser ut til å trives overraskende godt ute i norsk sommer.God helg fra oss :)

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar