Vi bygger hus

Følg med på husbyggingen vår. Første spadetak ble tatt 3 des 2010.

onsdag 29. desember 2010

2010

Nå er det snart et nytt år, og vi har mye kjekt å se tilbake på fra 2010.
Spesielt denne høsten har vært spennende. Vi fikk vår nydelige sønn Henrik som skal bære familie navnet videre til farens store glede :) Og Hannah synes det er veldig stas å være storesøster. Henrik er nå 3,5 mnd, og i kveld sitter vi og planlegger barnedåp 9 jan. 30 VIP gjester rundt lang bordet på Undheim. Vi gleder oss til å få få samlet familien, og det er enda noen som ikke har møtt Henrik, så det blir en stor dag. Vi gleder oss til å treffe dere alle.
                                                                                      Heisann sveisann! Se den herlige frisyren :)
Blue blue eyes

Vi har jo også startet husbyggingen nå på tampen av året. Det er veldig godt å komme i gang etter mye planlegging. Skal du bygge selv, så skal du vite at ting går sjelden som planlagt, men det betyr ikke at det alltid er negative endringer som skjer heldigvis. Vi har fått erfare at det å jobbe med mange ulike parter på samme prosjekt kan være en utfordring... Ikke alle er like effektive, oppdatert på nye forskrifter, flinke.. Noen burde byttet jobb, men det skal vi ikke skrive om her :) Nå er vi godt i gang og det går som smurt. Eneste som setter oss litt på vent nå er kulden. Jeg vet faktisk ikke hva de har fått gjort nå i julen, men det vi venter på nå er ihvertfall å få støpt dekket mellom kjeller leiligheten og 1 etg. så må dette få stå i fred noen uker før Zandman og teamet er på plass og får fjernet forskalingen. Skal få brenne vekk litt julemiddag :) I løpet av uke 3, år 2011 begynner Preben og sønn å bygge. Jeg gleder meg!!!! Tenk å få lov å gå inni huset, planlegge møbleringen, kjenne lukten av treverk og gips, få inn vinduer, dører, trapp.. Herlig! Jeg husker godt da vi gikk her i huset og fulgte med. Gikk tur på kvelden for å stikke innom og se hva nytt som hadde skjedd siden i går :) :) Jeg har faktisk vært med å flislegge to bad her vi bor nå. Hva jeg får tid til i nye huset får tiden vise, med to unger "på slep" er det ikke stort mye jeg får gjort av praktiske ting i løpet av en dag. Hannah elsker å være med, så innsatsviljen der er det ikke noe å si på, men en byggeplass er ikke en god lekeplass. Pappa Zandman er den store helten, "Pappa kjøre traktor" :) Det var så vidt jeg fikk henne med hjem igjen når hun fikk se faren i arbeid og det med den store traktoren ligger godt lagret i minnet hennes.
Ellers vil jeg si tusen takk for fine julegaver :) Det var både bidrag til hus, blitz og ny pc, så jeg er kjempe fornøyd! Men den aller aller fineste julegaven kom fra Hannah. I barnehagen har hun laget et nydelig bilde som har kommet på veggen med fotavtrykket hennes på og et herlig dikt:

Det hender du blir lei deg,
Fordi jeg er så liten,
Jeg setter merker alle steder
Og gjør deg ganske sliten

Men hver dag blir jeg større
Ja, en dag er jeg stor,
Og alle mine avtrykk
Blir bare svake spor

Her er mitt lille avtrykk,
Så du skal huske og forstå
hvor søte føtter jeg hadde
den gang de var små.


God natt alle sammen, Nå må jeg trøste en liten gutt som ikke vil sove.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar