Vi bygger hus

Følg med på husbyggingen vår. Første spadetak ble tatt 3 des 2010.

tirsdag 5. juli 2011

Gulv

Nå har vi valgt gulv til store deler av huset :) LETTELSE å ha det i orden. Vi reiste til Gulvspesialisten på Forus og fant dette dette fra Solidfloor. Begge to sa bare JA med en gang og det er ikke alltid det skjer :)
Det har en litt ujevn håndskrapet overflate og rustikk look, så det kan passe bra for oss som har hund og to unger som ikke akkurat er forsiktige. Sendte over hus tegninger til Hafsfjord Tre i dag for å få tilbud på trapp. Det kan jo bli spennende, for det har vi ikke peiling på hvor mye vil koste. De sa mellom 40 og 200000..
I kveld ble elektrikeren helt ferdig før han reiser på ferie. Pipen har kommet på plass i dag, veggene på soverommene og badet oppe er gipset og klar til sparkling, maling og gulv.. Så er de ferdig (!) Mureren sa at nå måtte vi bare skaffe fliser for han var klar til å ta badet.. her går det plutselig unna. Når pipen skulle på plass måtte de også sette opp gipsveggen bak, så det ble plutselig en helt annen romfølelse i stuen. Jeg GLEDER meg :) Har jeg sagt det før kanskje??
Har vært og kikket litt på møbler i dag og det er så mye fint. Har ikke begynt å kjøpe noe enda, men må vel begynne shopping gildet snart :)

Jeg håper dere har en bra dag i dag, og jeg vil bare minne dere på å leve i øyeblikket og vis at du er glad i de rundt deg.. for plutselig er de borte. Jeg har en venninnegjeng som mangler en av sine jenter i kveld og det hadde de ikke sett for seg at skulle skje i går. Nå sitter de tilbake og forstår ingenting, for livet kan være så brutalt urettferdig. Ingen vet hvor mange dager vi har igjen, så la hver dag telle, ikke bare tell dager til du skal ut å reise på ferie eller noe annet gøy som venter. Livet skal leves akkurat NÅ. Så har du noe du har lyst å gjøre må du hive deg på!

1 kommentar:

  1. Kjempe fint gulv! Gleder meg til å se når det er lagt =)

    SvarSlett