Vi bygger hus

Følg med på husbyggingen vår. Første spadetak ble tatt 3 des 2010.

fredag 25. mars 2011

Åååå jeg trenger noe å glede meg over. Noen bilder jeg har tatt rundt i butikker. Enjoy :)


Noen bilder fra SMAK i Sandnes. En fargesparakende og fristende butikk midt i Langgata. Helt klart verd en tur innom der.

Bildet over og under er fra Interiør.ak http://www.interiorak.no/  Som også ligger midt i langgata i Sandnes. Jeg skal innom der igjen en dag jeg har god tid og ta noen fine bilder. Henrik var ikke klar for vindusshopping den dagen, så det ble en kortere tur enn planlagt. Det som er spesielt kjekt med denne butikken er at de har interiørveiledning og tar oppdrag. De kan bestille masse flotte møbler til deg, eller så er du fri til å bare kikke i alle de fine katalogene deres. De er jo bare fantastisk koselige i tillegg, så det er jo et stort pluss. Jeg må gjerne snakke litt mer med de om huset vårt ;)


Denne klokken kan godt få henge på kjøkkenet vårt, jeg vet akkurat hvor, så vi får se om den blir vår til høsten :) I like it.
Bildet over er fra KA Design i Bergen.

Bildene under er fra en skattekiste i Bergen. Carlsen i Dreggen og interiørbutikken som ligger i samme lokale. Er ikke sikker på om den har et eget navn, men den har utrolig mye fint, og jeg har sett meg ut en del fine ting. Bland annet de hvite og lilla putene og stolen litt lenger nede på siden.. Nice!


Det har ikke blitt så mye blogging i det siste da dagene fyker avgårde fylt med unger og husbygging. KP har jobbet mye på huset i det siste, så da har jeg ungene, og når kvelden faller på.. ja da faller jeg på sofaen og sovner :) Mye av kveldene har også gått med på å se nyheter. Ufattelig mye spesielle og tragiske ting som skjer for tiden, og tankene går til de i nød. Jeg har og tenkt mye på hvor heldig vi er som kun bekymrer oss for hvilket gulv vi skal legge og hvilket kjøkken vi skal velge...Livet er ikke rettferdig, og vi er heldig som bor i Norge. Sov trygt og godt alle sammen.

1 kommentar:

  1. Hei!

    Snublet over bloggen din på NIB sin side! Det ser ut som vi er omtrent på samme sted i byggeprosessen! :-) Veldig spennende dette med husbygging! så også på kjøkkenet ditt at det minnet mye om den stilen jeg er på jakt etter.

    Lykke til med byggingen! Spennende å følge med på hvordan det går! :-)

    SvarSlett