Vi bygger hus

Følg med på husbyggingen vår. Første spadetak ble tatt 3 des 2010.

mandag 2. mai 2011

Påskeferie :)

Påske egg jakt hos farmor og farfar før Bergensturen :)

For en fantastisk påskeferie vi har hatt i Bergen, det kunne likegodt ha vært sommer. Vi har hatt 2 herlige uker med familie og venner. Noen oppsummerende ord ville vært sol, sjø, jordbær, grilling, bursdagsfeiring, biltur, blomster, solnedgang, varmerekord, is, familie, lek, tur, sommerkjoler, solkrem, cafe. Jeg kunne ikke satt det mer perfekt sammen selv...Bortsett fra at min kjæreste ikke kunne bli med og en liten tur til legen med Henrik som fikk øyebetennelse, men det ordnet seg fint. Snart blir det vår tur å ta ferie sammen igjen Zandman, og det gleder jeg meg til!
Jeg nevnte bursdagsfeiring, og denne gangen var det min tur. 29 år! Det ble grilltur ved sjøen med familien min. Ungene lekte i strandkanten og Hannah druknet to par med sko og x antall klesplagg og storkoste seg.

Noen gaver som ga et ekstra smil om munnen min var et oliventre som nå står og slikker sol på terrassen, fotokurs fra min kjære (noe jeg håper dere også kan få glede av etterhvert når jeg endelig får lært meg å bruke kameraet skikkelig :) og den nye boken til Maria Hovtun som heter "Maria kokkelerer, inviterer & organiserer" Midt i blinken for meg som elsker å ordne og pynte til fest, og det skal jeg definitivt gjøre når vi kommer oss i hus.
Kunne jo nesten vært meg:)

Når jeg har vært på ferie har Zandman hatt det hektisk, De første dagene gikk med til huset. Han har isolert ferdig, stendret opp veggene i leiligheten og begynt å gipse taket oppe på soverommene til Hannah og Henrik. Veldig kjekt å komme hjem og se resultater :) I morgen er byggmesteren på plass, de har ikke vært der på litt over en mnd, så nå skal det bli godt å få de i gang igjen. Nå må jeg for alvor begynne å bestemme meg for hva jeg skal ha på vegger og gulv. Valgets kvaler.. Jeg synes det er sykt vanskelig å ta de endelige valgene, det er så mye fint. Må nok ha en dag snart sammen med Zandman og gå litt i butikker så han kan få være med å bestemme litt :)

Nå er det på tide å ta kveld her i huset. Borte bra, men hjemme best.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar