Vi bygger hus

Følg med på husbyggingen vår. Første spadetak ble tatt 3 des 2010.

onsdag 19. januar 2011

Mine to søte små

De er herlige selv om den ene hyler høyere enn den andre til tider.. noen fine bilder fra de to siste dagene
Hannah forteller lillebror om hvilken tannkrem som er best, for snart skal jo han også begynne å bruke tannkost og tannkrem må vite :) Han har nemlig to tenner som presser på og holder på å drive både mamma og lillebror fra vettet.

Hannah viser seg å være en veldig kjekk storesøster som gir mye kos og oppmerksomhet. Hun er også veldig flink til å synge for han og prøver iherdig å lære han nye ting. Vittig å se hvordan hun tar etter oss og snakker på samme måte til han som vi gjør til henne :) Han er en heldig liten gutt som har en så god søster.

I dag har vi vært i 1 års dag til Malin. Hurra for deg!!! Hun er en skikkelig solstråle og Hannah har kjørt bil rundt i stuen med henne oppi :) De har fått kost seg og vi har fått kost oss. Nesten hele vennegjengen fra gamle Framnes dager samlet, men vi savnet Bjørg og guttene!! Til og med Marit som har 10 dager til termin stilte opp :) Kjempe koselig, og det blir så alt for sjelden. Ganske fantastisk å flytte fra Bergen til Sandnes og kunne få med meg 4 av mine beste venninner på flyttelasset!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar