Vi bygger hus

Følg med på husbyggingen vår. Første spadetak ble tatt 3 des 2010.

torsdag 20. januar 2011

Noen leieboere der ute?

Her skal noen heldige få bo. Bildene viser leiligheten i kjelleren. Leies ut as is :) Neida.. den skal bli lys og fin 68m2  med 2 soverom, stue, kjøkken, bad, gang, vannbåren varme og egen hage + herlig grøntområde rett forran huset som tilhører kommunen.  Det blir en koselig plass å bo som vi skal prøve å gjøre så privat som mulig både for leieboers og vårs skyld. Leies ut ca i fra høsten 2011 :)
Kan jo legge til at leieboer ikke må være redd for prinsessen vår som vokter huset som en hauk. Hun er stor og lager mye lyd hvis det kommer ukente på besøk, men hun en jo bare verdens største kosebamse som elsker besøk og blir litt for ivrig.
Kira er av rasen Sørafrikansk Mastiff Boerboel. 4,5 år og ca 50 kg

Ha en fin kveld alle sammen, og husk at det er veldig kjekt hvis du legger igjen et spor om at du har vært innom bloggen, så vet jeg litt hvem som følger med!

2 kommentarer:

 1. Hei Maria :)
  Så flott blogg, og kjekt å lese om dere :)
  Så bra dere er igang med huset nå, endelig :) :)
  HAr ikke vært innom butikken deres, men har sett noen av skjortene :) Noer her på jobb som fikk til jul :) hihihi

  Stor Klem fra
  Hilde :)

  SvarSlett
 2. Så kjekt da :) Butikken er ikke min altså, det er min onkel sin som han ønsker at jeg skal drive for han når jeg er ferdig i permisjon :) Så det blir kjekt. Nå konsentrerer jeg meg om Henrik og huset. Det er travelt å gå hjemme he he he :)
  Hilsen Maria

  SvarSlett